Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Березень » 28 » Командні змагання з пішохідного туризму в приміщенні

З 19 по 23 березня 2018 року вихованці гуртків Станції юних туристів м. Умань мали змогу пройти чергове випробування своїх можливостей та перевірку знань та вмінь, отриманих під час занять. Адже, протягом тижня, згідно плану роботи закладу, проходили командні змагання з пішохідного туризму в приміщеннях. Ці змагання стали не аби яким випробуванням для більшості учасників, адже, крім технічної вправності, великий вплив на результативність мала і командна підготовленість, а саме: вміння швидко і правильно взаємодіяти між собою у наведенні переправ, організації супроводження та командної страховки. А ще – психологічна сумісність та вміння співіснувати в нестандартних умовах: зрозуміти-підтримати- допомогти.



Не зважаючи на труднощі підготовки та постійний брак часу (карантини, несприятливі погодні умови), всі з гідністю пройшли випробування та показали пристойний результат. Рекордсменом цього року по набраних балах стала команда гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Кошеленко О.В.) у складі: Чернецька Анастасія, Троян Тарас, Слупіцький Володимир та Черноус Софія, яка впевнено, швидко і майже безпомилково за 45 хвилин здолала 14 етапів та заслужено посіла І місце в середній віковій групі. Трохи поступилася їм по кількості балів, але все ж таки випередила інших та виборола І місце в старшій віковій групі команда гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Баранюк А.А.). Власюк Дмитро, Паламарчук Олексій, Сигида Карина та Поліщук Софія, не зважаючи на вимушену зміну командних тактичний дій майже перед самим стартом, зуміли зібратися, налаштуватися та з невеликою сумою штрафів здолати 15 етапів дистанції.

Порадували і найменші наші гуртківці – не зважаючи на свій вік обирали доволі складні етапи з організацією командної страховки та супроводження, самостійно наводили переправи. В цій віковій групі найкращий результат показала команда гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Джога Н.Д.) у складі: Чонка Іван, Турутова Руслана, Іваненчук Олександр та Козоріз Айдамір.

Змагання закінчилися… переможці та призери отримали свої нагороди, інші учасники – стимул покращувати свої результати. Але на цьому не слід зупинятися, адже попереду ще багато нового і цікавого, а найближчим часом на наших вихованців чекають чергові випробування – особисто-команді змагання зі спортивного орієнтування.



Автор: Kaskader | 25.04.2024 | Переглядів: 483 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]