Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2020 » Жовтень » 7 » Міський етап гри «Сокіл» («Джура»)

В жовтні місяці в нашому місті стартував міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 5 жовтня 2020 року Станцією юних туристів м. Умань на території стадіону Сокіл було проведено перший вид комплексної програми гри - дистанцію «Смуга перешкод».

Козацькі рої від усіх закладів загальної середньої освіти нашого міста змагалися у спритності в подоланні умовних природних перешкод. В умовах адаптивного карантину було дотримано всіх необхідних умов: команди прибували до місця змагання за окремим графіком, проводився температурний скринінг учасникам змагань, суддівство здійснювалося виключно педагогічними працівниками СЮТур тощо.



«Смуга перешкод» була традиційною та знайомою багатьом учасникам і включала в себе такі етапи: «Купини», «Жердини», «Лабіринт», «Перелаз», «Паралельні мотузки» та «Маятник». Не зважаючи на відсутність глядачів, боротьба була напруженою та видовищною. Юні «джуристи» намагалися швидко та безпомилково долати запропоновані етапи, адже результат команди визначався сумою часу, затраченого на проходження дистанції та штрафного часу, перерахованого з штрафних балів.

Тож, активно потренувавшись, в цьому році впевнену перемогу здобув рій «Нащадки уманського козацького полку» ЗОШ № 11 (тренери Олійник Г.І., Давиденко Я.А.). Трохи поступилися їм, але все ж таки посів ІІ місце рій «Козаки» ЗОШ № 1 (тренери Шпеник С.В., Крісан О.О.). І замкнув трійку лідерів козацький рій «Слобідські побратими» ЗОШ № 9 (тренери Латуринська Н.Й., Осіяненко Н.М.).



Вітаємо переможців і призерів змагань і бажаємо подальших успіхів в наступних етапах Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Автор: Kaskader | 19.04.2024 | Переглядів: 397 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]