Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2019 » Листопад » 4 » Осінні канікули - 2019

Канікули – це завжди весело, цікаво та пізнавально. А якщо ще й завітати в цей час до нас на Станцію юних туристів м.Умань, то можна багато чого дізнатися та навчитися. Адже, не зважаючи на канікули, робота не припиняється ні на мить. Більше того – окрім звичної роботи гуртків в нашому закладі щодня проводяться майстер-класи з туризму для учнів шкіл міста.



Щоб розкрити багатогранний світ туризму юним відвідувачам наші педагогічні працівники підготували різноманітні за наповненням та тематикою заходи. Так протягом тижня під час цьогорічних осінніх канікул, з 28 жовтня по 1 листопада, запрошені делегації учнів шкіл разом зі своїми вчителями ознайомилися з роботою гуртків СЮТур м.Умань, специфікою різних видів туризму, випробували свою спритність під час проходження окремих етапів дистанції з пішохідного туризму (як на природному рельєфі, так і в тренувальній залі) та вправність під час виконання фігур з велосипедного туризму. Також молодші школярі ознайомилися з основними прийомами роботи зі спортивними картами та планами місцевості, а в підсумку ще й спробували на дистанції «Орієнтування» по плану нашої території відшукати правильні букви на місцевості та скласти з них слово.



А для тих, хто трохи притомився від фізичних навантажень, було проведено ознайомче заняття по топографічній підготовці юного туриста. Діти з задоволенням працювали з топографічними картами, вимірювали відстані підручними засобами та за допомогою компасу відшуковували необхідний напрямок руху.

Тож на цих канікулах було весело і пізнавально для всіх, адже не лише школярі приймали участь у майстер-класах від СЮТур м. Умань, а і їх наставники та вчителі нерідко приєднувалися до них, і не лише підтримували та підбадьорювали своїх учнів, а й самі опановували «початкові сходинки» туризму. Тож вдячні нашим працівникам за цікаві та різноманітні заходи, учням шкіл – за активність та зацікавленість, а їхнім вчителям – за підтримку та небайдужість. Тож до зустрічі на зимових канікулах і запрошуємо всіх бажаючих відвідати наші майстер-класи.



Автор: Kaskader | 25.04.2024 | Переглядів: 449 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]