Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Листопад 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2020 » Листопад » 3 » Осінні канікули - 2020

Осінні канікули… Всі діти з нетерпінням чекають цієї пори, адже з’являється більше часу на заняття улюбленою справо. В цьому навчальному році канікули для вихованців Станції юних туристів м. Умань пройшли дуже насичено, цікаво та пізнавально. Керівники гуртків зуміли професійно спланувати свою роботу, враховуючи карантинні вимоги сьогодення, дистанційне навчання в окремих навчальних закладах та неймовірно чудові погодні умови цієї осені.

Так, Марущак Ілона, разом зі своїми вихованцями, відвідали Музей культури та побуту Уманщини, завітавши на виставку «Від Лялі до Кралі». Даний мистецький проект познайомив юних відвідувачів з традиційними техніками створення реплік вінків Черкащини та різних регіонів України. Також вихованці Марущак І.О. неодноразово брали участь у майстер-класі з виготовлення глиняної іграшки «Чарівна глина», а старші гуртківці здійснили екскурсію на цегельний завод.



Мельник Юлія, з метою збору краєзнавчих матеріалів, організувала і провела для вихованців гуртка «Пішохідний туризм» екскурсії до краєзнавчого музею та по місту «Місцями козацтва». Згодом зібрані матеріали оформлені у краєзнавчу роботу «Таємничі козацькі підземелля», та направлено на обласний етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна». Пізнавально-розважальні екскурсії підготувала для своїх гуртківців Коцур Інна. Протягом канікул вони здійснили екскурсію в Національний дендрологічний парк «Софіївка» та відвідали Фентезі-парк «Нова Софіївка».



Глибоким змістом національно-патріотичної тематики була наповнена робота керівника гуртка «Пішохідний туризм» Баранюка Андрія. Разом зі своїми вихованцями було здійснено екскурсію в ДІАЗ «Стара Умань» на виставку «Донбас. Перший рік війни» та проведено одноденний велосипедний похід по Уманському району за маршрутом м.Умань – с. Кочубіївка – м.Умань. Робота гуртка «Пішохідний туризм» під керівництвом Ірини Вовкотруб на осінніх канікулах була спрямована на дослідження внутрішніх вод Уманщини. Під час екскурсій діти вивчали антропогенні зміни Осташівського водосховища та здійснили одноденний пішохідний похід в с.Піківець до річки Уманка. Отак захоплююче, допитливо та оригінально організували роботу своїх гуртків на канікулах працівники нашого закладу. А діти отримали неймовірний багаж знань, неперевершені емоції та активний відпочинок в колі своїх друзів.



Автор: Kaskader | 25.04.2024 | Переглядів: 555 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]