Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Грудень » 28 » Особисті змагання з пішохідного туризму в приміщеннях

Під самий кінець 2016 року, з 12 по 23 грудня, відбулися змагання з пішохідного туризму в приміщеннях серед гуртківців СЮТур у особистому заліку. Залік проводився у трьох вікових групах, окремо серед хлопців та дівчат.

Обставини для проведення змагань в цей період, на жаль, склались не найкращим чином. Хоча змагання і були подовжені ще на один тиждень, але несприятливі погодні умови та епідемія грипу не дозволили деякій частині учасників взяти участь у змаганнях. Проте усі ті, хто наполегливо готувались до змагань, отримали можливість проявити себе, не зважаючи на будь-які труднощі.



Досить серйозною була боротьба в старшій віковій групі, де більшість учасників мають досвід учасі та перемог у змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів. Серед хлопців перемогу прогнозовано здобув досвідчений Пічкур Діонісій, другий результат показав Мацібора Максим, третім став - Матвієнко Денис. Всі троє займаються під керівництвом Кучеренка Віталія Анатолійовича. Учасники Чемпіонату України - Кузнєцова Анастасія та Романова Юлія зайняли відповідно перше та друге місце серед дівчат (керівник гуртка - Баранюк Андрій Арсенійович). Третє місце здобула Красовська Катерина, яка лише тільки почала тренування у гуртку Шпеник Світлани Валеріївни.

У молодшій віковій групі, яка найбільше "постраждала" від грипу та негоди, кращими серед дівчат виявилися Макота Софія та Турутова Руслана, які зайняли перше та третє місце (керівник гуртка Джога Наталія Дмитрівна), та вихованка Кошеленка Олексія Вадимовича - Данилюк Софія, яка стала другою. Серед хлопців першим був Головчук Іван (керівник гуртка Марущак Ілона Олександрівна), другим - Чорний Максим, третім - Гонтаренко Андрій (обидва - вихованці Джоги Н.Д.)

До самого останнього моменту зберігалась інтрига у найчисленнішій середній групі. Цікавою особливістю стало те, що результати трійки дівчат-лідерів виявились вищими, ніж відповідні результати у трійки хлопців. Загалом, найбільшу кількість призових місць здобули вихованці Марущак І.О.: Хауляк Іванна - перше, Марущак Анастасія - друге, Устенко Тимофій - перше. Гуртківці Кошеленка О.В. Чернецька Анастасія та Троян Тарас зайняли відповідно друге та трете місце. Вихованець Баранюка А.А. Власюк Дмитро здобув друге місце серед хлопців.

Автор: Kaskader | 26.04.2024 | Переглядів: 408 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]