Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2019 » Грудень » 23 » Особисті змагання з пішохідного туризму в приміщеннях

Минуло майже 2 місяці активних тренувань та цікавих занять в спеціально обладнаному тренувальному залі СЮТур для занять технікою пішохідного туризму. І прийшов час показувати здобуті знання та сформовані навички роботи з туристськими мотузками та карабінами.

Отож, 16 грудня 2019 року розпочалися особисті змагання з пішохідного туризму в приміщеннях на дистанції «Смуга перешкод». Змагання проводилися серед хлопців і дівчат окремо в трьох вікових групах. На розсуд учасникам було запропоновано 16 технічних етапів різного рівня складності. Гуртківці першого року навчання мали змогу обирати етапи, обладнані суддями і, використовуючи різноманітні технічні прийоми та засоби, долати етапи на швидкість. Більш досвідчені гуртківці, звичайно ж, обирали трохи складніші етапи – з самонаведенням, де потрібно було самостійно облаштовувати перильну, або спускову мотузку та використовували різні тактики долання природних перешкод. За проходження кожного етапу учаснику нараховувалися бали, в залежності від складності етапу та знімалися штрафні бали за порушення згідно до таблиці штрафів.



Найзапеклішою, звісно, була конкуренція у старшій віковій групі, адже у цих гуртківців є вже певний досвід, та й порядок і тактику проходження етапів більшість гуртківців складали самостійно. У дівчат старшої вікової групи буквально «вирвала» перемогу Марущак Анастасія, випередивши Сигиду Карину лише на 10 балів. Третє місце посіла Довгопола Анастасія. У хлопців же цієї вікової групи беззаперечну перемогу здобув Паламарчук Олексій, випередивши Власюка Дмитра, що посів ІІ місце, аж на 58 балів. Третє місце дісталося Іщенку Артему.

В середній віковій групі І місце посіли Білий Андрій та Письменна Анастасія, ІІ місце дісталося Головчуку Івану та Малюті Олександрі, і закрили трійку призерів Сорока Денис і Гаврилюк Анна.



Не менше порадували своєю майстерністю та рівнем підготовки наймолодші наші учасники. Найкращий результат показали Чернецький Сергій та Прояхіна Марія, ІІ місце посіли Данилюк Олег та Ліснічук Олена, і трохи їм поступилися, але все ж увійшли до трійки призерів Чернецька Софія та Середа Михайло.

Тож вітаємо юних і досвідчених призерів і переможців і до зустрічі на командних змаганнях з пішохідного туризму в приміщеннях!



Автор: Kaskader | 26.04.2024 | Переглядів: 384 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]