Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Липень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Липень » 11 » Участь у Фестивалі нескореної Nації

6-8 липня у селі Грушківка Кам’янського району Черкаської області вчетверте відбувся всеукраїнський націоналістичний, інформаційно-просвітницький «Фестиваль нескореної Nації». Не стали осторонь цієї події і вихованці Станції юних туристів м. Умань і 8 липня 2018 року здійснили поїздку до Холодного Яру, де відвідали наймасштабніший націоналістичний фестиваль Центральної України під гаслом: «Ідея кличе крізь покоління».

«Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр», що позиціонує себе націоналістичним і просвітницьким, чотири роки поспіль гуртує свідомих, патріотично налаштованих українців.



У 2018 році основними складовими Фестивалю були музична та гутіркова (лекційна) сцени з насиченою програмою. Для фестивальників були підготовані різноманітні локації та заходи для інтелектуального чи активного відпочинку: екскурсії Холодним яром, велосипедні прогулянки, ярмарок, майстер-класи, спортивні змагання, кінопокази, виставки, наметове містечко, дитячий майданчик, галявина «Живи в еко-стилі», відпочинкова зона для учасників бойових дій.

Протягом дня наші гуртківці мали змогу відвідати ярмарку майстрів, виставку від Українського інституту національної пам’яті, майстер-класи від народних майстрів, послухати виступи мовознавців, письменників, АТОвців та просто небайдужих до долі України людей.

Для наших дітей цей день пройшов цікаво, невимушено та пізнавально, адже участь у таких заходах популяризує розвиток фізичного здоров’я, здорового способу життя та загартовує не лише дух, а й тіло. А ще залучає молодь до громадсько-політичного життя країни та вивченню історичного контексту становлення української держави.



Автор: Kaskader | 24.04.2024 | Переглядів: 717 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]