Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Участь у VІ фестивалі спортивного орієнтування

27-29 жовтня 2018 року у с. Гранів Гайсинського району відбувся «VI Фестиваль спортивного орієнтування «Гранів скликає друзів». Кубок Центру». Його учасниками стали як окремі спортсмени так і команди Гайсинського, Немирівського, Шаргородського та Крижопільського районів, смт.Маньківки, смт. Теплика, м. Вінниці, м.Гайсина, м.Київа та м.Умані – близько 150 орієнтувальників.

Наша команда СЮТур м. Умань була у складі: Шевчук Олександр, Коломієць Максим, Косенко Артем – група Ч-12, Устенко Тимофій – група Ч-14, Чернецька Анастасія, Красовська Анна – група Ж-14, Марущак Анастасія – група Ж-16 та Меркуш Володимир – група Ч-16.



Кожного дня було по дві дистанції. В перший день команда брала участь у І раунді «Нокаут-лабіринта», де пройшли відбір більш спритніші вихованці. Для них в останній день проводились наступні раунди. В 1/4 фіналу боролись Красовська Аня та Марущак Настя. Нажаль вони поступились більш сильним суперникам.

Другою була «Класична дистанція» (масс-старт), у заданому напрямку, що проходила у лісовому масиві «Вербич». Її результати впливали на стартові хвилини дистанції наступного дня – на «Класичній дистанції» (гандикап) - гонки переслідування. Саме на «гонці переслідувань» Шевчук Олександру не вистачило 2 секунд, щоб вибороти 3 місце! «Спрінт» по с.Гранову дуже сподобався нашій команді, бо вимагав зосередженості, уваги та не аби якої швидкості.

Результати орієнтувальників Масс-старт Гандикап «Спрінт» Марущак Анастасія 2 3 3 Меркуш Володимир 5 9 7 Чернецька Анастасія 8 8 6 Красовська Анна 9 7 1 Устенко Тимофій 13 12 12 Шевчук Олександр 6 4 7 Коломієць Максим 13 12 8 Косенко Артем 19 11 9

У третій день фестивалю працювало одночасно дві дистанції. Крім «Лабіринту» було «Мобільне орієнтування» - це зовсім нова ідея, як використовувати мобільний зв'язок на дистанції спортивного орієнтування. Один учасник на старті з картою по мобільному зв’язку веде іншого учасника, що орієнтується на місцевості без карти. Це нагадує проведення рятувальних заходів по виведенню людей, що загубили карту, чи знаходяться у незнайомій місцевості. Відмінно розуміли та вивели один одного пари: Красовська Аня – Марущак Настя (І місце), Меркуш Володимир – Совенко Юлія (ІІ місце) та Шевчук Олександр та Коломієць Максим (ІІІ місце). Насичена програма та ретельно спланований графік кожного дня дали можливість всім командам взяти участь у цікавих змаганнях та мати час на відпочинок. Дякуємо за це головному судді змагань - Охріменко Юрію Миколайовичу, головному секретарю – Рискальчуку Дмитру Васильовичу і багатьом іншим організаторам та помічникам, які доклали максимальних зусиль до ефективного виконання програми Фестивалю. Уманець Наталія Григорівна та Мазур Євген Володимирович спланували та реалізували захоплюючі, нові та незвичні для нас дистанції.

Приємно відмітити добре організоване харчування команд та їх розміщення у Гранівській загальноосвітній школі І-ІІІ ст..Гайсинського району. Самі організатори Фестивалю виявляли гостинне та дбайливе ставлення до всіх учасників. Їх мета була не лише провести змагання серед команд, а розвивати інтерес, прививати смак до різних видів дистанцій зі спортивного орієнтування. І це вдалось. Ми дякуємо всім, хто був причетний до організації Фестивалю спортивного орієнтування. Наступного року команда Умані прикладе всіх зусиль, щоб стати учасниками VII фестивалю «Гранів скликає друзів»

(автор - Марущак Ілона)

Автор: Kaskader | 24.04.2024 | Переглядів: 477 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]