Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Грудень » 8 » Відкриті змагання з пішохідного туризму

З 2 по 4 грудня 2016 року у нашому закладі були проведені Відкриті змагання з пішохідного туризму, у яких взяли участь: команди ПНЗ м. Черкаси «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді», Оксанинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та команди Станції юних туристів м. Умань.

У п’ятницю, 2 грудня, команди приїжджали на СЮТур, розміщались та мали нагоду потренуватись в залі. Змагання в особисто-командному заліку на дистанції «Смуга перешкод» розпочались в суботу, 3 грудня. У молодшій віковій групі беззаперечна перевага була у учасників команди «Сокіл» (гурток «Спортивне орієнтування» СЮТур м.Умань), найкращими з яких були Хауляк Іванна та Устенко Тимофій, що і вибороли перші місця в особистому заліку. Також непоганий результат показала Тур Вікторія з команди «Умань-2» (гурток «Пішохідний туризм»). У старшої команди виступи в перший день, на жаль, не заладились: то власні помилки, то прикрі затримки під час зачепів мотузки не дозволили учасникам зайняти призові місця. А беззаперечним лідером у цій підгрупі була команда «Крокус-1» з міста Черкаси.



4 грудня, у неділю, розпочалися змагання в командному заліку на дистанції «Смуга перешкод». Командні змагання – більш складніший вид, тому і кількість команд, які були підготовлені до виступів у цьому виді, виявилась меншою. Команда «Умань-1» виступила цього дня більш злагоджено і, в результаті, зайняла друге місце, поступившись лише команді черкащан, у складі якої виступали досвідчені «ветерани». Ну а молодшій команді «Сокіл» з м.Умань довелося змагатися самим з собою, оскільки гідних суперників не знайшлося.

Вітаємо всіх переможців та призерів змагань і бажаємо всім учасникам майбутніх досягнень.

Суддівство змагань, підведення підсумків та визначення переможців ці два дні здійснювали працівники СЮТур м. Умань. Також висловлюємо подяку Перепоновій Світлані Миколаївні, методисту ПНЗ м. Черкаси «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді», за надану допомогу у суддівстві змагань.

Автор: Kaskader | 20.04.2024 | Переглядів: 552 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]