Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2017 » Жовтень » 5 » Зліт гуртківців

27 вересня всі туристи відзначають Всесвітній день туризму. Не стоїть осторонь цієї події і Станція юних туристів м. Умань. Кожного року десятки юних мандрівників прямують до лісового масиву на околиці нашого міста, щоб розпочати справжній «туристський сезон» в навчальному році. Так і цього року, 30 вересня, більше 100 вихованців зі своїми наставниками та батьками зібралися в урочищі Сурчане, щоб цікаво та з користю для здоров’я провести вільний час. І навіть ранкова прохолода не змогла зіпсувати настрій, адже свіже повітря, чудова природа і очікування перших в цьому навчальному році змагань – збадьорювало всіх: і самих маленьких «туристят», які вперше вирушили у невеличку мандрівку, і досвідчених вихованців, які допомагали готувати та проводити змагання.



І ось розпочався Зліт… Спочатку всі зібралися на урочисту лінійку. Після привітання з Днем туризму, кращі вихованці нашого закладу були нагороджені авторськими значками СЮТур в номінаціях «Кращий гуртківець року» і «Кращий спортивний турист» за підсумками 2016-2017 навчального року. Потім: жеребкування, поділ на команди, останні настанови тренерів і батьків – і вперед за черговими перемогами… Конкурси «Встановлення намету», «Розпалювання вогнища» та «Укладання рюкзака», як завжди, проходили емоційно, весело та завзято. А туристська «Смуга перешкод», хоча і була винесена з водних перешкод через погодні умови, тим не менш потребувала значної концентрації уваги, вправності та кмітливості і викликала не менше захоплення у учасників змагань.

Після напружених випробувань на всіх чекала смачнюча каша, зварена на вогнищі і чималі позитивні емоції від змагань, природи і спілкування з друзями. Ніхто цього разу не залишився без нагород: і гуртки-переможці в загальному заліку: «Пішохідний туризм» (керівники гуртків Марущак І.О. – в старшій, Баранюк А.А. – в середній, Шпеник С.В. – в молодшій вікових групах) і по окремих конкурсах, і дистанції. А хто не отримав грамоту – отримав неймовірний заряд енергії та стимул наполегливо працювати весь наступний рік.

Тож вітаємо переможців та призерів змагань, їх наставників та батьків і хочемо подякувати всім, хто був причетний до цього свята здоров’я та наснаги: керівникам гуртків – за роботу з дітьми, старшим вихованцям: Пічкуру Діонісію, Меркушу Володимиру, Красовським Анні та Катерині за допомогу в проведенні змагань. Окремо хочемо подякувати студентам кафедри географії та методики її навчання Уманського педуніверситету разом з її завідувачем Браславською Оксаною Володимирівною за активну та професійну допомогу в суддівстві змагань.

Ще раз вітаємо всіх з Всесвітнім днем туризму і закликаємо приєднуватися до нашої неймовірно цікавої справи!!!

Автор: Kaskader | 19.04.2024 | Переглядів: 854 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]