Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Квітень » 26 » Змагання з орієнтування серед гуртківців

16-19 квітня 2018 року для вихованців Станції юних туристів м. Умань було проведено особисто-командні змагання зі спортивного орієнтування. Цього року педагогічні працівники підготували для своїх підопічних дві дистанції «Орієнтування за вибором».

Першу дистанцію всі бажаючі гуртківці мали змогу пройти 16-18 квітня на території закладу. І хоч на цій дистанції учасники мали план території, а не спортивну карту, завдання ускладнювалося тим, що відшуковувати контрольні пункти їм потрібно було по пам’яті. План території з контрольними пунктами для трьох вікових груп висів у спеціально відведеному місці, куди учасники мали змогу підбігати необмежену кількість разів. Тобто на даній дистанції потрібно було не лише вміти читати карту, гарно орієнтуватися, швидко бігати, а й швидко обирати та запам’ятовувати якомога більшу кількість необхідних КП. І найкраще з цим завданням впоралися Марущак Анастасія та Устенко Тимофій в старшій віковій групі, Чернецька Анастасія та Майстренко Володимир в середній віковій групі, Басихіна Софія та Трофаїла Едуард в молодшій віковій групі.



А 19 квітня в Грековому лісі, поблизу стадіону Сокіл, учасники змагалися на класичній дистанції «Орієнтування за вибором». Юні орієнтувальники самостійно обирали маршрут, порядок проходження КП. І, хоча, вчасно фінішували всі учасники, та не всі правильно виконали завдання. Тож на цій дистанції найкращі результати показали: Власюк Дмитро та Марущак Анастасія (старша вікова група), Офліян Денис та Кравець Богдана (середня вікова група), Фоменко Олександр та Басихіна Софія (молодша вікова група). То ж вітаємо переможців та призерів змагань і бажаємо подальших успіхів в улюбленій справі!

Автор: Kaskader | 24.04.2024 | Переглядів: 579 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]