Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Березень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2020 » Березень » 3 » Змагання з топографії

Не зважаючи на всі цьогорічні перепони, із значним зміщенням запланованих термінів, але все-таки особисто-командні змагання з топографії серед гуртківців СЮТур відбулися в останній тиждень лютого.

Як і планувалося, змагалися гуртківці у трьох вікових групах: молодшій (5 клас і молодші), середній (6-8 клас) та старшій (9 клас і старші). Всім учасникам змагань за встановлений час необхідно було виконати 6 завдань та набрати максимальну кількість балів за правильні відповіді. Завдання складалися з урахуванням віку гуртківців та охоплювали весь навчальний матеріал розділу «Топографія» з програм гуртків «Юні туристи-краєзнавці» та «Пішохідний туризм». Учасники змагань вказували правильні назви топографічних знаків, вимірювали відстані на карті та визначали довжину маршруту відповідно до масштабу, визначали азимути до населених пунктів та орієнтувалися за місцевими ознаками, а ще визначали висоту запропонованого природного об’єкту та знаходили відповідність рельєфу його зображенню на карті.



Всі учасники впоралися з поставленими задачами, але, як і у всіх змаганнях, є переможці та призери. Отож, найкращими топографами 2019-2020 навчального року стали: Марущак Анастасія (старша вікова група), Головчук Іван (середня вікова група) та Сироєжко Захар (молодша вікова група). Трохи поступилися їм в набраній кількості балів, але все ж таки стали призерами в старшій віковій групі: Онопрієнко Тетяна та Шевчук Олександр; в середній віковій групі: Бекмухамедова Дарія та Пастух Катерина; в молодшій віковій групі: Пряхіна Марія та Науменко Анжеліка. В командному заліку кращими стали команди гуртків «Юні туристи-краєзнавці» (керівники гуртків Коцур І.В., Вовкотруб І.О.) та «Пішохідний туризм» (Баранюк А.А.).

Вітаємо всіх учасників змагань з вдалим проходженням заліку на знання тем з топографії, а призерів та переможців – з відмінним результатом та нагородою – грамотою Станції юних туристів м. Умань.

Автор: Kaskader | 25.04.2024 | Переглядів: 687 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]