Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Червень » 8 » Змагання з туризму серед працівників освіти

Активні, ініціативні, спортивні… Саме такі працівники закладів освіти м. Умань зібралися суботнього ранку в урочищі «Звірки», щоб взяти участь в заключних в цьому навчальному році змаганнях в рамках Спартакіади працівників освіти. І це, звичайно, змагання з туризму – найекстремальніші, найромантичніші і, безперечно, найулюбленіші. Адже на лоні прекрасних краєвидів, на свіжому повітрі під спів пташок та запахи кострищ збирається щороку все більше поціновувачів активного відпочинку.

Цього року, 2 червня, на завершальні змагання Спартакіади зібралося 13 команд (7 – із загальноосвітніх навчальних закладів, і 6 – із дошкільних навчальних закладів). Також була чималою група підтримки – друзі, колеги, члени родин. Тож змагання проходили весело, азартно та цікаво.


Змагання складалися традиційно з простенької «Смуги перешкод», до якої увійшли етапи: «Купини», «Жердини», «Перелаз», «Лабіринт», «Маятник», «Паралелі» та «Намет». Учасники змагань, а це переважно жінки, стійко на наполегливо долали не тільки фізично перешкоди, а й боролись з власним страхом та невпевненістю. Але неймовірне підбадьорювання групи підтримки з ДНЗ № 5 (яка вболівала за всіх без виключення учасників) допомогло всім вдало завершити випробування.


І не дивлячись на болісні падіння, невдалі спроби та технічні помилки, перемогу серед дошкільних закладів здобула команда ДНЗ № 25, а серед команд ЗНЗ – четвірка спортсменів-працівників НВК «Уманська міська гімназія – школа естетичного виховання». А закінчилися змагання нагородженням переможців та призерів змагань з туризму, підведенням підсумків Спартакіади та смачною кашею від міської профспілки.


Автор: Kaskader | 24.04.2024 | Переглядів: 377 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]