Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Змагання з велосипедного туризму

Велосипедний туризм – це завжди цікаво, насичено і незабутньо. Тому з метою пропаганди даного виду спорту, виявлення кращих туристів-велосипедистів, змістовного дозвілля та цікавого відпочинку Станцією юних туристів м. Умань щороку проводяться особисто-командні змагання з велосипедного туризму серед гуртківців закладу. В цьому році всі бажаючі гуртківці з 16 по 19 жовтня мали змогу випробувати свої сили у вправності їзди на велосипеді на дистанції «Фігурне водіння велосипеду». Від старту до фінішу учасникам потрібно було виконати 11 фігур: Змійка, Коридор, Вісімка, Кільце, Ворота, Перенесення предмета, Колія, Зигзаг, Гойдалка, Щілина, Стоп-лінія. Результати оцінювалися серед хлопців і дівчат окремо у молодшій та старшій вікових групах.



Конкуренція була не аби якою, особливо серед хлопців, та все ж найкращий результат у старшій віковій групі показав Паламарчук Олексій, найшвидше здолавши дистанцію та отримавши лише 1 штрафний бал, та Марущак Анастасія, яка впевнено виконала всі фігури. В молодшій віковій групі Запорожець Роман впевнено вийшов у переможці, припустившись лише 1 помилки, а Мирвода Ірина не лише найшвидше пройшла дистанцію серед дівчат своєї групи, а й отримала найменшу кількість штрафних балів. Також у трійку лідерів увійшли: Турутова Руслана, Склярук Вікторія, Мельник Дмитро, Голуб Андрій (молодша вікова група) та Чернецька Анастасія, Неліпа Вероніка, Власюк Дмитро, Лауштан Іван (старша вікова група).

За результатами 5 кращих учасників також підводився і командний залік змагань, в якому І місце посіли команди гуртків «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Кошеленко О.В.) в молодшій віковій групі та повністю дівоча команда гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Баранюк А.А.) в старшій віковій групі.

Вітаємо всіх переможців та призерів змагань і готуємося до наступних випробувань – туристсько-спортивного конкурсу «Нумо, туристи!».



Автор: Kaskader | 25.04.2024 | Переглядів: 450 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]