Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Змагання з велотуризму

Велосипедні перегони – чи не найулюбленіше заняття серед хлопчаків-гуртківців нашого закладу у вільний час. Саме для них на Станції юних туристів м. Умань щорічно проводяться змагання з велосипедного туризму. Не став виключенням і цей навчальний рік: протягом 5 днів, з 17 по 21 жовтня, десятки юних велосипедистів демонстрували швидкість, спритність, вміння добре керувати не лише своїм тілом, а й велосипедом. Не побоялися долучилися до цієї справи і немало відважних дівчат, результати у яких були не гірші ніж у хлопців.



Змагання, традиційно, проводилися на дистанції «Фігурне водіння велосипеду», де учасникам змагань необхідно було якнайшвидше та безпомилково подолати відрізок шляху з одинадцятьма природними та штучними перешкодами. Виконання на дистанції фігур «Коридор», «Змійка», «Вісімка», «Кільце» тощо потребували неабиякої спритності, зосередженості та «залізних» нервів, аби безпомилково завершити проходження дистанції. Завдання у старшій віковій групі ускладнювалось ще й тим, що дистанцію потрібно було долати з вантажем на велосипеді.

Бездоганно з поставленою задачею справилися Козоріз Айдамир та Лоза Катерина в молодшій віковій групі, Головчук Іван та Котик Аліна – в середній віковій групі, Марущак Анастасія та Власюк Дмитро – в старшій віковій групі. За підсумками 5 кращих учасників в кожній віковій групі були підведені командні результати, де переможцями стали гуртки «Пішохідний туризм» керівників гуртків Джоги Н.Д., Кошеленка О.В. та Баранюка А.А.

Тож вітаємо переможців та призерів змагань і бажаємо всім подальших успіхів у занятті улюбленою справою.



Автор: Kaskader | 19.04.2024 | Переглядів: 458 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]