Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2020 » Жовтень » 27 » Змагання з велосипедного туризму

Не зважаючи на всі особливості цьогорічного навчального року Станція юних туристів м.Умань продовжує свою роботу в звичному режимі, коригуючи лише санітарні вимоги до навчального процесу. Наприкінці жовтня у нас завжди проходять змагання з велосипедного туризму серед гуртківців. Не став виключенням і цей навчальний рік, хоча керівникам гуртків довелося вносити певні корективи в підготовку учасників, оскільки в школах діти перейшли на дистанційне навчання та подовжені канікули.



Змагання в цьому році мали дещо інший формат: графіком участі у змаганнях гуртки були розведені у часі, відсутні вболівальники-батьки та інші гуртківці тощо. Але, не зважаючи на всі нюанси, змагання все-таки відбулися і учасники були рішуче налаштовані на перемогу. Змагання проводилися на дистанції «Фігурне водіння велосипеду». Залежно від вікової групи учасникам потрібно було проїхати дистанцію, виконавши певний перелік фігур, при цьому показати найкращий час та зробити якомога менше помилок.



Найкраще з поставленою задачею впорався Гершун Максим із старшої вікової групи, який єдиний з усіх учасників змагань пройшов дистанцію «чисто», не заробивши штрафи. Це і дало йому змогу посісти І місце в своїй віковій групі. Серед дівчат старшої вікової групи найкращий результат показала Сигида Карина. Пристойно виступили і учасники середньої вікової групи. Найкращим серед хлопців став Чеснов Ілля, а серед дівчат перемогу здобула Письменна Анастасія. Ну і найменші наші учасники порадували не лише технікою водіння велосипеда, а й силою волі, яка призвела до перемоги Лисака Дениса та Журбу Софію.



Вітаємо переможців та призерів змагань з велосипедного туризму серед гуртківців СЮТур та сподіваємося зустрітися на наступних змаганнях – туристсько-спортивному конкурсі «Екстремали», який заплановано на середину листопада.

Автор: Kaskader | 16.05.2024 | Переглядів: 461 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]