Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Квітень » 22

Одразу ж після вдалого виступу наших вихованців на обласних змаганнях з пішохідного туризму в рамках Спартакіади команда станції юних туристів м. Умань взяла участь у обласних навчально-тренувальних зборах, де стала основою для формування збірної команди Черкаської області, яка в кінці квітня - на початку травня візьме участь у відкритих змаганнях серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму «Кубок Бугу».

В лісовому масиві на околиці міста Черкаси 21 квітня 2013 року відбулися тренування на дистанціях «Смуга перешкод» та «Крос-похід», де відпрацьовувалися різні етапи ІІІ-ІV класу дистанції. Близько 30 кращих юних спортсменів-туристів з міст Умані, Черкас, Сміли, Канева, Жашкова та Уманського району виборювали право увійти до збірної команди області та поїхати на Всеукраїнські змагання.

За підсумками роботи на навчально-тренувальних зборах до складу команди молодшої вікової групи увійшли 4 наших вихованців, а саме: Довгополий Костянтин, Білінський Михайло, Франчук Альона та Чорноус Ірина, а в старшу вікову групу потрапив Смирнов Ярослав. Бажаємо успіхів нашим вихованцям на змаганнях, а команді Черкаської області гідно представити наш регіон на таких престижних змаганнях.



Автор: Kaskader | 22.04.2013 | Переглядів: 421 | Коментарів: 0


Підходить до кінця навчальний рік і настає час підведення підсумків роботи. Цими вихідними своєрідний «екзамен» здавала збірна команда станції юних туристів м. Умань, до складу якої увійшли вихованці гуртків «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Дегтярьова Н.В.) та «Спортивний туризм» (керівник гуртка Кучеренко В.А.). 8 гуртківців, а саме: Баслик Ольга, Довгополий Костянтин, Смирнов Ярослав, Білінський Михайло, Франчук Альона, Сітдіков Руслан, Лябах Владислав та Чорноус Ірина взяли участь у змаганнях з пішохідного туризму за програмою ХX обласних комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту серед школярів у 2012 - 2013 навчальному році, які пройшли 20 квітня 2013 року в місті Черкаси.

Ці змагання досить відповідальна справа, адже наші вихованці захищали честь не лише закладу, а представляли місто Умань і тому старалися на повну силу. Поборотися за перемогу з’їхалося 13 команд з усієї Черкаської області. Боротьба була запеклою та напруженою, оскільки жодна з команд не хотіла поступатися і наполегливо йшла до перемоги. Але наші вихованці впевнено та рішуче вийшли на старт, адже сумлінно готувалися до цих змагань. І вони виправдали сподівання своїх наставників – керівників гуртків та інструктора з туризму Дегтярьова Євгена Володимировича, здобувши впевнену перемогу і залишивши далеко позаду своїх суперників.

Система занять з вдало розробленою технічною та фізичною підготовкою, вмілий вибір тактичних дій, наполегливість та велике бажання перемогти принесли нашій команді заслужене І місце і вже третій рік поспіль Кубок Спартакіади належатиме станції юних туристів м. Умань, а учасники команди вкотре привезуть додому медалі та грамоти. Вітаємо всіх учасників нашої збірної команди з черговою перемогою на обласних змаганнях та виконанням ІІ спортивного розряду зі спортивного туризму!

Так успішно завершилася участь нашої збірної команди в обласних заходах, здобувши в цьому навчальному році всі перемоги в туристсько-спортивних змаганнях, ставши абсолютними Чемпіонами області: на Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування (29 вересня 2012 року в м. Черкаси), на змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях (16-17 лютого 2013 року в м. Канів) та змаганнях з пішохідного туризму в рамках Спартакіади школярів (20 квітня 2013 року в м. Черкаси). Але робота гуртків на цьому не завершується, адже попереду на нас чекає участь у відкритих змаганнях серед юнаків та юніорів з пішохідного туризму «Кубок Бугу», що відбудуться в Миколаївській області, Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму в Кіровоградській області та ступеневому поході по Черкаській області.



Автор: Kaskader | 22.04.2013 | Переглядів: 720 | Коментарів: 0