Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Липень » 14

Профільний табір "Мандрівник" при станції юних туристів м. Умань – напевно мрія багатьох дітлахів нашого міста. І не тільки для вихованців закладу чи колишніх його учасників, а й тих, хто чув про нього від своїх товаришів і сусідів. Цього літа до лав нашого табору вдалося потрапити лише 40 допитливим та непосидючим юним уманчанам. З 23 червня по 10 липня 2014 року пристрасні любителі проводити своє дозвілля цікаво та корисно поринули в цікавий світ пригод, влаштований педагогічним колективом закладу. У трьох загонах "Веселка", "Адреналін" та "Леопарди" зі своїми улюбленими наставниками Марущак Ілоною Олександрівною, Луговацьким Андрієм Івановичем та Кошеленком Олексієм Вадимовичем юні "мандрівничата" щодня займалися улюбленими справами, змагалися, відпочивали, здійснювали захоплюючі подорожі рідним краєм. Координували їх роботу Джога Наталія Дмитрівна та Манзюк Сергій Володимирович, а допомагали майбутні педагоги - 3 студентів природничо-географічного факультету УДПУ.

Для всіх знайшлася справа по душі: обдаровані і талановиті демонстрували свій хист на творчих конкурсах, кмітливі та розумні "розминали мізки" в інтелектуальних поєдинках, спритні та завзяті боролися за перемогу у спортивних іграх і змаганнях. А ще… квести, флеш моби, тренінги та патріотичні заходи. І як же без туризму – одноденні вилазки у ліс, туристська "Смуга перешкод", "Домбайський бокс", смачнюча каша з палаючого вогнища, екологічні акції та екскурсії цікавими об’єктами міста. І, звичайно, поїздки: у зону відпочинку поблизу Ятранівки з пейнтболом, лазертагом і басейном, до духовної святині Кочержинського Свято-Георгієвського монастиря. Ну і щорічна "родзинка" нашого табору – незмінна й довгоочікувана ночівля в приміщені СЮТур з вражаючими "Стежкою страху", "Шарах-шоу" та довгими посиденьками з друзями біля багаття.

Отак всі трохи відпочили, оздоровились, знайшли нових друзів і, навіть, дещо подорослішали, та, зі смутком у душі, розійшлися додому, чекаючи наступного літа, де табір "Мандрівник" знову відкриє свої двері і покличе малих бешкетників до нових пригод і розваг.



Автор: Kaskader | 14.07.2014 | Переглядів: 439 | Коментарів: 0