Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Вересень » 08

Цей рік для нашого закладу особливий, адже вже 25 рік поспіль станція юних туристів м. Умань гуртує навколо себе і початківців-любителів, і бувалих туристів - всіх тих, хто любить романтику подорожей. І, можливо, для когось чверть віку – лише початок, для нас – це вже життя, що має свою історію, бутність та майбутнє. А все починалося в … минулому столітті – у 1989 році створено окремий навчальний заклад – станцію юних туристів, яка за два з половиною десятиріччя пройшла крізь годи і негоди, пережила і злети, і падіння та, не зважаючи на всі труднощі, вийшла на новий сучасний рівень. І сьогодні до нас щодня поспішають і зовсім юні, і дорослі – всі, хто у душі романтик, а в серці – мандрівник, кого чекають гори і дороги, а кращий відпочинок – це похід.

Знову прийшло 1 вересня, пролунав перший дзвоник і тисячі уманських дітлахів, хто з радістю, а хто із сумом, сіли за шкільні парти. Почався новий навчальний рік, що поведе всіх їх у світ цікавих знань та чергових звершень. А для невгамовних дослідників та юних романтиків почався рік нових відкриттів, подальших здобутків та великих досягнень у спортивному туризмі та краєзнавстві.

Вже зовсім скоро більше трьохсот юних уманчан 7-17 років, хто вперше, а хто і котрий рік поспіль, завітають на станцію юних туристів м. Умань, щоб розпочати свою роботу у 22 гуртках туристсько-краєзнавчого профілю. Тут знайдеться місце кожному: і маленьким та недосвідченим - для них працюють гуртки "Юні туристи-краєзнавці" і тим, хто бажає продовжувати займатися улюбленою справою в гуртках "Пішохідний туризм", "Екологічне краєзнавство", "Історичне краєзнавство", і для найталановитіших вихованців, що прагнуть підтримувати добру традицію нашого закладу - підніматися на найвищу сходинку п’єдесталу перемоги в обласних та регіональних змаганнях. В цьому році відкрито нові гуртки "Юні скаути" - для справжніх маленьких патріотів України та "Спортивне орієнтування" - для найбільш спритних і кмітливих.

Для всіх бажаючих та тих, хто ще не визначився з улюбленою справою - учнів загальноосвітніх навчальних закладів, їх батьків та вчителів - з 1 по 14 вересня в закладі пройде "Тиждень відкритих дверей", під час якого можна буде познайомитися з роботою та традиціями станції, основними напрямками діяльності, переглянути фотографії та, навіть, спробувати відчути себе в ролі туриста-початківця.

Отож, приходьте самі, приводьте друзів та дітей і, можливо, туризм стане справою всього вашого життя та стане альтернативою вуличного виховання.

Автор: Kaskader | 08.09.2014 | Переглядів: 458 | Коментарів: 0