Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Грудень » 09

Ось і грудень місяць уже на порозі – наближаються Новорічні свята. Хтось шукає подарунки для себе і рідних, хтось мріє про щось найпотаємніше. А для одного керівника гуртків станції юних туристів м. Умань та 9 його вихованців уже, мабуть, здійснилася частина бажань і майже всі вони отримали найкоштовніший дарунок для себе – перемогу на обласних змаганнях.

З 5 по 8 грудня в місті Канів у спортивній залі ЗОШ № 3 відбулися відкриті обласні змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді. З 4 міст та 5 районів нашої області, а також з міста Києва з’їхалося 14 команд туристів-спортсменів, щоб поборотися за призові місця у змаганнях з улюбленого виду спорту. Від нашого закладу прибуло 2 команди: одна – гуртківців-"старичків" (досвідчених та "загартованих" змаганнями), а інша з молодих початківців, але від цього не менш амбітних та налаштованих на перемогу. І обидві команди зуміли увійти у трійку призерів, пропустивши вперед лише гідних конкурентів та не давши жодного шансу іншим, не менш сильним суперникам.

У суботу, 6 грудня, проходили змагання на дистанціях ІІ та ІІІ класів "Смуга перешкод" у командному заліку. Наша "старша" команда (Смирнов Ярослав, Білінський Михайло, Франчук Альона та Кузнєцова Анастасія) уже на початку дистанції, під час походження етапу "Переправа по колоді через річку", припустилася прикрої помилки і одразу втратила шанси на перемогу. Але, опанувавши себе, наші вихованці зуміли безпомилково закінчити дистанцію і в результаті таки потрапили до трійки призерів – на жаль, посівши лише ІІІ місце. На противагу своїм досвідченим товаришам, "молодша" наша команда (Власова Єлизавета, Пічкур Діонісій, Романова Юлія та Шевчук Олександр), максимально сконцентрувавшись та налаштувавшись – на одному подиху здолала дистанцію і показала прекрасний для себе результат. Поступившись лише команді УДЦ м.Києва, посіла почесне ІІ місце на дистанції ІІ класу (до речі, це лише дві команди у цій групі, які уклалися у заданий час на дистанції).

Наші "старшачки", зазнавши гіркої поразки в командному заліку (програли київській команді та одвічним суперникам – команді "Крокус" з міста Черкас), не на жарт розізлилися, і вже ввечері цього ж дня, на дистанції "Смуга перешкод" у особистому заліку, зуміли продемонструвати все на що вони були здатні. Тож Смирнов Ярослав посів ІІ місце серед юнаків старшої групи, а Франчук Альоні не вистачило зовсім трохи, щоб увійти у трійку призерів, і вона завершила змагання на 4 місці. Не менш порадували та знову приємно здивували своїх наставників і вихованці з "молодшої" команди: Власова Єлизавета, Пічкур Діонісій, Романова Юлія – усі троє були неперевершеними і вибороли І місце у своїх групах, залишивши далеко позаду своїх суперників. А Шевчук Олександр, не очікувано навіть для свого тренера, зумів посісти ІІІ місце на перших своїх обласних змаганнях.

Тож завдяки кропіткій праці наших вихованців на тренуваннях (інколи, навіть, у повній темряві через відключення світла), невичерпному ентузіазму тренера команд Дегтярьову Євгену Володимировичу всі наші гуртківці зуміли показати пристойний результат: за підсумками двох днів у нашій "скарбничці" опинилося 13 нагород: 3 золотих медалі, 5 срібних та 5 бронзових медалей (по 4 – за командний залік та по 1 за особистий).

Ось так вдало та результативно завершилися для збірної команди станції юних туристів м. Умань останні змагання у цьому календарному році. Чотири незабутніх дні: і безкінечне трясіння в дизель-потязі, і ночівля в шкільному актовому залі з новими друзями, і прикрі сльози поразки, і неймовірне піднесення від перемоги – все це залишиться приємними спогадам на все життя. А попереду ще змагання, змагання, змагання… Тож вітаємо всіх і бажаємо успіхів у наступному Новому році!


Автор: Kaskader | 09.12.2014 | Переглядів: 534 | Коментарів: 1