Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Лютий » 24

"Золото, срібло чи бронза? Що цього разу?" - саме з таким запитанням вирушили вихованці станції юних туристів м.Умань у місто Канів, де 19-21 лютого 2016 року проходили відкриті обласні змагання з пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед учнівської молоді. Налаштовувались, звичайно, на перемогу, але все ж могло бути. 16 кращих команд з міст та районів Черкаської області, а серед них одвічні наші суперники – черкащани і сміляни, та й "господарі" змагань, канівчани, складали не аби яку конкуренцію нашим командам. Отож дві уманські команди: старша вікова група (Франчук Альона, Романова Юлія, Кузнєцова Анастасія, Пічкур Діонісій та Білінський Михайло) під керівництвом Дегтярьова Євгена Володимировича та молодша вікова група (Марущак Анастасія, Бондаренко Катерина, Мацібора Максим та Матвієнко Денис) під наставництвом Марущак Ілони Олександрівни вступили в нелегку боротьбу за перемогу на цих змаганнях.

20 лютого свою майстерність учасники демонстрували на дистанції "Смуга перешкод" в особистому заліку. Блискучий виступ дівчат старшої команди трохи налякав суперників та надав наснаги молодшим нашим вихованцям. Прекрасні представниці нашої команди зайняли три сходинки підряд: Романова Юлія – ІІ місце, Франчук Альона – ІІІ місце, Кузнєцова Анастасія – 4 місце, випустивши вперед лише смілянську учасницю. На жаль, зовсім небагато не вистачило Білінському Михайлу, який з невеликим відставанням посів 4 місце. Доволі пристойний результат показали учасники молодшої нашої команди. Не зважаючи на відсутність досвіду участі у змаганнях такого рівня Мацібора Максим зумів завоювати "срібло", поступившись канівському спортсмену.

Проаналізувавши виступ учасників та зробивши відповідні поправки у тактиці, вранці, в неділю, 21 лютого, наші команди впевнено вийшли на старт дистанції "Смуга перешкод" в командному заліку. Старша команда, за жеребом, стартувала першою і одразу дещо деморалізувала інші команди. Адже до кінця дня, як не старалися суперники, нікому не вдалося перевершити наш результат, в наслідок чого команда станції юних туристів м.Умань в старшій віковій групі впевнено посіла почесне І місце. Не "пасли задніх" і молодші наші учасники: лише прикре падіння хлопців на колоді дало змогу смілянам та черкащанам обігнати нас. Але заслужене ІІІ місце – гарний результат для спортсменів, які вперше виступають у великому залі.

Тож 3 медалі в особистому заліку, 4 "золотих" та 4 "бронзових" медалей в командному заліку, та головне – КУБОК відкритих обласних змагань з пішохідного туризму в закритих приміщення серед учнівської молоді у 2016 році – НАШ! Вітаємо спортсменів та їх наставників з гарними результатами та заслуженою перемогою на обласних змаганнях. І дякуємо, що гідно представили наше місто та в черговий раз довели всім, що уманські туристи – кращі в області.


Автор: Kaskader | 24.02.2016 | Переглядів: 459 | Коментарів: 0