Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Березень » 01

З 23 по 27 лютого 2016 року в нашому закладі проходили чергові випробування для юних туристів. Цього тижня вони намагалися вибороти перемогу в особисто-командних змаганнях з топографії серед гуртківців СЮТур. Кожному учаснику протягом однієї години потрібно було продемонструвати всі свої знання в роботі з картою та вміння орієнтуватися на місцевості.

Як завжди, найчисельнішою була молодша вікова група, тому й конкуренція там була найбільшою. Однак, найкраще з усіма завданнями справилися Демков Іван (І місце), Слупіцький Володимир (ІІ місце) та Бондар Марія (ІІІ місце), за що отримали заслужені нагороди – іменні грамоти СЮТур м. Умань.

У середній віковій групі запекла боротьба розгорнулася між двома дівчатами з гуртка "Спортивне орієнтування" і завершилася перемогою Марущак Анастасії, яка буквально "вирвала" у Бондаренко Катерини переможних 9 балів. ІІІ місце поділили між собою двоє юнаків: Матвієнко Денис та Сушкевич Ілля, які значно відстали від дівчат-переможців, але все таки показали пристойні знання з топографії.

Старші гуртківці виявилися найдосвідченішими учасниками змагань, і в цій віковій групі, з різницею у 10 балів, місця розподілились наступним чином: І місце – Бабій Микола, ІІ місце – Кузнєцова Анастасія, ІІІ місце – Сидоренко Максим.

За підсумками особистих виступів були визначені кращі команди гуртків у кожній віковій групі. Не зважаючи на відсутність переможців в особистому заліку впевнену перемогу отримали команди гуртка "Пішохідний туризм" під керівництвом Баранюка Андрія Арсенійовича, які здобули три перших місця у своїх вікових групах.

Вітаємо переможців та призерів змагань і вже скоро зустрінемося на черговому випробуванні юних туристів – командних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях серед гуртківців СЮТур.


Автор: Kaskader | 01.03.2016 | Переглядів: 443 | Коментарів: 0