Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Травень » 20

Вже котрий рік поспіль талановита молодь Умані збирається в міському Будинку культури, щоб разом із своїми наставниками, батьками, друзями відзначити здобутки, отримані протягом року. Так і цього року, 17 травня, на головну сцену міста вийшли учні шкіл та вихованці позашкільних навчальних закладів – переможці обласних та Всеукраїнських конкурсів, змагань. Не залишились осторонь цієї події і гуртківці станції юних туристів м. Умань. Загалом на сцені урочисто вишикувались 20 наших вихованців, адже саме вони в цьому навчальному році були кращими в різних обласних туристсько-краєзнавчих заходах. Серед них і туристи-спортсмени, які неодноразово здобували медалі різного ґатунку на змаганнях зі спортивного туризму та орієнтування, і учасники походів, які пройшли не один десяток кілометрів по рідному Уманському краю та Карпатським горам, і дослідники-краєзнавці, роботи яких були визнані кращими на обласному рівні. Під оплески батьків, друзів, наставників наші юні таланти отримали дипломи від міського голови О.В.Цебрія та грошові винагороди від міської влади.

Цьогорічними "золотими олімпійцями" стали: Білінський Михайло, Романова Юлія, Кузнєцова Анастасія, Пічкур Діонісій, Власова Єлизавета, Матвієнко Денис, Меркуш Володимир, Мацібора Максим, Шевчук Олександр, Барчук Роман, Власюк Дмитро, Бондаренко Катерина, Марущак Анастасія, Бондар Марія, Гловчук Іван, Забродська Ніна, Левченко Ольга, Осадчук Владислав, Панченко Карина, Петренко Анастасія, Бабій Микола. А допомогли їм здобути ці перемоги їхні улюблені педагоги – керівники гуртків Дегтярьов Євген Володимирович, Баранюк Андрій Арсенійович, Марущак Ілона Олександрівна, Джога Наталія Дмитрівна.

Тож вітаємо наших переможців і вже, навіть, не сподіваємося, а твердо впевнені, що наступного року розкриється ще не один талант у нашому закладі, і в травні місяці наші гуртківці будуть з гордістю підніматися на сцену, де вкотре збереться талановита молодь нашого міста.


Автор: Kaskader | 20.05.2016 | Переглядів: 577 | Коментарів: 0