Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Серпень » 26 » Початок нового навчального року!

Здавалось зовсім нещодавно наступило довгоочікуване літо, а з ним пришла найулюбленіша пора уманських дітлахів - літні канікули. Але вже скоро всіх їх покличе на навчання перший шкільний дзвінок. А для тих, хто бажає змістовного позаурочного дозвілля, веселих подорожей, цікавих пригод, прагне щоб роки дитинства та юності запам’яталися на все життя - для них гостинно відчиняє свої двері станція юних туристів м. Умань.

Вже з 1 вересня 2013 року близько 300 вихованців нашого закладу матимуть змогу зануритися в безмежний світ туризму, адже для них розпочнуть роботу 18 гуртків туристсько-спортивного та краєзнавчого напрямків: "Пішохідний туризм", "Спортивний туризм", "Туристи-краєзнавці", "Юні туристи-краєзнавці", "Географи-краєзнавці" і "Екологи-краєзнавці", гуртки військово-патріотичного виховання.

Для всіх бажаючих та тих, хто ще не визначився з улюбленою справою - учнів загальноосвітніх навчальних закладів, їх батьків та вчителів - з 2 по 15 вересня 2013 року в закладі пройде "Тиждень відкритих дверей", під час якого можна буде познайомитися з роботою та традиціями станції, основними напрямками діяльності, переглянути фотографії та, навіть, спробувати відчути себе в ролі туриста-початківця. Також 1 вересня в Центральному сквері в рамках міського свята буде проведено майстер-клас з в’язання туристських вузлів.

Запрошуємо всіх, хто любить екстрим, активний відпочинок, прагне до мандрівок та пізнання рідної України, хто бажає жити в гармонії з природою, відчути її красу та неповторність, хто не боїться труднощів та впевнено крокує до перемоги прийти до нашого закладу і обрати собі гурток до душі. Адже у нас знайдеться місце кожному: і маленьким та недосвідченим - для них працюють гуртки початкового рівня, і тим, хто бажає продовжувати займатися улюбленою справою в гуртках другого року навчання, і для найталановитіших вихованців, що прагнуть підтримувати добру традицію нашого закладу - підніматися на найвищу сходинку п’єдесталу перемоги в обласних змаганнях та відстоювати честь Черкащини на Всеукраїнських змаганнях.

Отож, шановні батьки, вихователі та вчителі! Не будьте байдужими до вибору дозвілля своїх дітей, яке в майбутньому може перетворитися в справжнє хобі на все життя - приведіть їх на станцію юних туристів м. Умань - і, можливо, саме тут вони знайдуть для себе улюблену справу та альтернативу вуличному вихованню.


Ми чекаємо всіх бажаючих за адресою:
вул. Петровського, 16, (тел. 5-20-95)
з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 17.00

Автор: Kaskader | 19.05.2024 | Переглядів: 428 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]