Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Грудень » 11 » Участь у обласних змаганнях з туризму в приміщенні

6-9 грудня 2018 року команда Станції юних туристів м. Умань взяла участь у відкритих обласних змаганнях з пішохідного туризму в приміщеннях серед учнівської молоді, які відбулись у м. Каневі.

Цьогорічна підготовка до змагань в Каневі виявилась досить складною для нашої команди. Постійні хвороби, проблеми, невизначеність призвели до того, що зібралися далеко не кращим складом, та й на тренування часу лишалося зовсім мало, тому було вирішено взяти участь у змаганнях лише на дистанціях другого класу.



Канів привітно зустрів нас вогкою погодою та калюжами з льодом. Змагання відбувались у ЗОШ № 3, де нам гостинно надали місце для проживання (до речі, дуже гарно годували у шкільній їдальні).

Дещо несподівано організатори змагань вирішили влаштувати для учасників кваліфікаційну дистанцію. Це виявилось не по силам значній частині учасників, які з’їхались з усіх куточків Черкаської області, але не стало на заваді нашим вихованцям. Успішно пройшовши кваліфікацію у перший день змагань, наші учасники почали налаштовуватись до особистих виступів наступного дня. Хоча змагатись у великому залі, на значній висоті нашим гуртківцям трохи складно (зважаючи нате що, тренуються вони у невеликій кімнатці), але кількарічний досвід попередніх змагань дозволив їм гідно виступити у особистому заліку: Меркуш Володимир – 1 місце, Чернецька Анастасія - 2 місце, Красовська Анна – 3 місце. Іщенко Артем та Шевчук Олександр, які вперше на змаганнях такого рівня, хоч і не добрались до призових місць, але пройшли всю дистанцію повністю, не допустивши значних помилок. В підсумку це дозволило нашій команді зайняти 1 місце у особисто-командному заліку.



Третього дня відбулись командні змагання на дистанції «Смуга перешкод», де наша команда завдяки вдало підібраній тактиці та злагодженим командним діям також впевнено здобула перше місце.

За підсумками всіх дистанцій команда СЮТур м.Умань отримала перше місце в комплексному заліку і кубок переможця.



Автор: Kaskader | 27.04.2024 | Переглядів: 482 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]