Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Березень » 20 » Участь у Вінницьких обласних змаганнях з пішохідного туризму

Працівники станції юних туристів м. Умань – енергійні і ініціативні люди, а їх гуртківці – цілеспрямовані та завзяті, адже, не зважаючи на ситуацію в країні, продовжують працювати і удосконалювати свою майстерність. Так з 14 по 16 березня 2014 року вихованці гуртків "Пішохідний туризм" разом зі своїми наставниками Дегтярьовим Є.В. та Кучеренком В.А. взяли участь у 18-х обласних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, Чемпіонаті області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях у Вінницькій області. Змагання проходили в спортивній залі села Агрономічне, що поблизу самої Вінниці, там же і проживали та харчувалися всі учасники змагань. Наша команда, у складі 8 учасників, гідно виступила на цих змаганнях, не зважаючи на хворобу Франчук Альони, відсутність потрібного досвіду у половини наших учасників та сильну конкуренцію від інших 30 команд. У перший день змагань в особисто-командному заліку на дистанції "Смуга перешкод" найкращим нашим результатом було 5 місце у Лябаха Владислава та Третьякової Аліни, 11 місце – у Кузнєцової Анастасії, 13 місце посіли Власова Єлизавета та Пічкур Діонісій. За підсумками першого дня нам вдалося увійти в 10-ку кращих команд та продовжити боротьбу у групі, яку, за умовами змагань, допускали до командної "Смуги перешкод". Також цього дня наші учасники взяли участь у конкурсній програмі змагань: "В’язання вузлів", "Топографія", "Вікторина", "Визначення азимуту", "Складання наплічника".

На другий день, не зважаючи на складність дистанції та жорсткий контрольний час, наша команда також продемонструвала не аби яку наполегливість та технічну підготовленість, показавши 4 результат в командному заліку. В загальному підсумку серед 31 команди Вінницької області ми посіли 7 місце, що цілком для нас прийнятний результат, адже це були перші такого високого рівня змагання для 4 наших молодших вихованців.

Хочемо висловити подяку організаторам змагань за запрошення нашої команди, високий рівень організації та проведення змагань, зручні умови проживання, напрочуд смачне харчування та приязну атмосферу спілкування протягом усіх трьох днів нашого перебування в Агрономічненській СЗОШ І-ІІІ ступенів.

Ці змагання стали важливим етапом туристської підготовки нашої команди, дали можливість спробувати свої сили на дистанції з пішохідного туризму, підвищити майстерність та досвід вихованців. А ще залишили безліч позитивних емоцій, приємних спогадів та нових друзів-туристів з сусідньої Вінницької області.



Автор: Kaskader | 20.05.2024 | Переглядів: 759 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]