Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Зліт гуртківців СЮТур

Зліт, присвячений Всесвітньому Дню туризму серед гуртківців СЮТур – найперші і, мабуть, найочікуваніші змагання (особливо серед початківців) для наших вихованців у цьому навчальному році. Адже це справжній невеличкий похід із насиченою програмою, прекрасними краєвидами, справжньою туристською кашею з багаття та кращими друзями поруч.

І ось, нарешті, погода «змилувалася» над нами і ця довгоочікувана мить настала: 13 жовтня 2018 року десятки юних туристів нашого закладу разом зі своїми керівниками гуртків, друзями, батьками зібралися для участі у Зльоті. Цього року для проведення Зльоту обрано мальовничу місцину на околиці нашого міста – урочище Звірки. І вже з самого ранку там, як у мурашнику, «кипіла» робота: команди прибирали територію, таборувалися, збирали сировину для багаття та облаштовували туристський побут, учасники змагань коригували тактику та «підганяли» необхідне спорядження; а суддівська бригада готувала все необхідне для проведення заходу.



Окремо хочеться відзначити давню співпрацю з нашими майбутніми колегами, а зараз просто студентами кафедри географії та методики її навчання Уманського педуніверситету та її завідувачкою Браславською Оксаною Володимирівною. Щороку вони надають неоціненну допомогу в проведенні та суддівстві наших Зльотів.

Розпочався Зліт традиційним загальним шикуванням, де були відзначені і нагороджені грамотами та призами переможці конкурсу «Кращий гуртківець 2017-2018 навчального року».



Цьогорічні змагання складалися із туристської «Смуги перешкод», яка була представлена етапами «Купини», «Жердини», «Маятник», «Перелаз», «Лабіринт», «Переправа по мотузці з перилами» та конкурсної програми, до якої увійшли традиційні конкурси: «Встановлення намету», «Розпалювання вогнища» та «Укладка рюкзака». Окрім спортивних та туристських навичок оцінювалися і творчі здібності наших вихованців у конкурсі «Туристська емблема». Тож кожна дитина цього дня мала змогу проявити свої здібності та таланти, а переможці та призери у кожному виді ще й були нагороджені грамотами.



Автор: Kaskader | 27.04.2024 | Переглядів: 529 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]