Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Лютий » 19

16-17 лютого 2013 року в місті Канів у спеціально облаштованій спортивній залі ЗОШ № 3 відбулися відкриті обласні змагання з пішохідного туризму у закритих приміщеннях серед учнівської молоді. Поборотися за призові місця з’їхалося 11 команд з міст і районів нашої області.

З заявкою на перемогу в цих змаганнях виступала і збірна команда станції юних туристів м. Умань, до складу якої увійшли: Довгополий Костянтин, Смирнов Ярослав, Білінський Михайло, Франчук Альона, Лябах Владислав – вихованці гуртків «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Дегтярьова Н.В.) та «Спортивний туризм» (керівник гуртка Кучеренко В.А.). Юні спортсмени нашого закладу під керівництвом своїх наставників – керівників гуртків та інструктора зі спортивного туризму Дегтярьова Євгена Володимировича склали неабияку конкуренцію і заставили нервувати не одного учасника змагань.

В перший день змагань непогану техніку проходження дистанції І класу «Смуга перешкод» показали наші Довгополий Костянтин, виборовши ІІ місце, Смирнов Ярослав – 4 місце серед 46 учасників-юнаків та Франчук Альона, що посіла 5 місце серед 20 дівчат. Хороший виступ учасників дав можливість команді СЮТур м. Умань посісти ІІ місце в особисто-командному заліку, поступившись перемогою лише господарям змагань – команді м. Канів.

На жаль невблаганний жереб призначив нашій команді виступати другими на командній дистанції того ж самого дня, але не зважаючи на фізичну і моральну втому, команда нашого закладу зуміла налаштуватись і пройти дистанцію без значних помилок і з непоганим часом. На другий день змагань нам залишалось лише спостерігати за виступами інших команд. Заставили похвилюватись вдалі виступи команд з м. Черкаси та м. Канева, але перевершити наш результат вони не змогли, що дозволило нам зайняти І місце у командному заліку на дистанції ІІ класу «Смуга перешкод».

Добра фізична підготовка, вдалий вибір тактики проходження етапів та непереборна жага до перемоги дали можливість команді СЮТур м. Умань за підсумками двох дистанцій посісти почесне І місце в загальному заліку і кубок Переможця обласних змагань з пішохідного туризму в закритих приміщеннях вже другий рік поспіль попрямував у місто Умань.

Вітаємо нашу команду – всіх її учасників та наставників з черговою заслуженою перемогою і чекаємо подальших здобутків у туристських змаганнях.



Автор: Kaskader | 19.02.2013 | Переглядів: 528 | Коментарів: 0