Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Травень » 01

Традиційно, наприкінці квітня, для гуртківців станції юних туристів м. Умань проводяться змагання зі спортивного орієнтування. На цих змаганнях наші вихованці мають змогу продемонструвати свої вміння працювати з картою, орієнтуватися у просторі, швидко та логічно мислити. Цього року з 22 по 27 квітня на території нашого закладу змагалися 62 гуртківця молодшої вікової групи, а 24 квітня на території Грекового лісу, що поблизу стадіону Сокіл, відбулися змагання для старшої та середньої вікових груп, у яких участь взяли 34 вихованця.

Маленькі туристи-орієнтувальники старанно та наполегливо відшукували контрольні пункти, що були зображені у них на картах та розташовані на території СЮТур. При підведенні підсумків змагань враховувалася правильність виконання завдань та час, який учасники витратили на це. Отож, за підсумками у молодшій віковій групі в особистому заліку найкраще справилися із завданням Мельник Катерина та Кузьмич Денис, що займаються у гуртках «Пішохідний туризм» під керівництвом Луговацького А.І.

Більш досвідчені вихованці, учасники середньої та старшої вікових груп, змагалися на дистанції за вибором, де самостійно обирали послідовність проходження контрольних пунктів, кількість яких визначена для кожної групи окремо. Всі учасники змагань упоралися із завданням, але кращий результат показали: Лябах Владислав та Чорноус Ірина в середній віковій групі із гуртка «Екологи-краєзнавці» (керівник гуртка Джога Н.Д.); Маланіч Антон та Шестопалова Анастасія в старшій віковій групі із гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Баранюк А.А.).

За результатами роботи учасників визначався командний залік. Переможцями змагань стали команди гуртків:

  • «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Луговацький Андрій Іванович) –
    молодша вікова група;
  • «Екологи-краєзнавці» (керівник гуртка Джога Наталія Дмитрівна) –
    середня вікова група;
  • «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Баранюк Андрій Арсенійович) –
    старша вікова група.

Більш детально про зайняті місця всіх учасників та команд можна дізнатися з підсумків змагань.



Автор: Kaskader | 01.05.2013 | Переглядів: 400 | Коментарів: 0