Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Листопад » 10

Туризм об’єднує навколо себе не тільки учнівську молодь нашого міста, а і їх наставників та вчителів. Так, у суботу, 9 листопада, близько 60 педагогічних працівників середніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Умані зібралися на території стадіону Сокіл, щоб в черговий раз взяти участь у змаганнях з туризму. Ці змагання проходять у рамках Спартакіади вчителів у 2012-2013 навчальному році, але через низку чинників змушені були не раз переноситися на більш пізній термін.

І ось, нарешті, випогодилося і 13 команд з навчальних закладів вступили в рішучу боротьбу за перемогу на туристських змаганнях. Організацією і проведенням змагань традиційно займається станція юних туристів м. Умань і цього року працівники нашого закладу підготували цікаву дистанцію "Смуга перешкод", яка включала в себе етапи: "Встановлення намету", "Перелаз", "Лабіринт", переправи по купинах, жердинах та за допомогою маятника. Боротьба виявилася не на жарт запеклою, адже вирішувалася доля не лише переможця цих змагань, а й усієї Спартакіади, оскільки туризм є останнім і обов’язковим видом змагань. Учасники змагань показали добру фізичну підготовленість та проявили не аби яку завзятість та наполегливість, долаючи перешкоди, адже цілеспрямовано йти до поставленої мети – саме цього вони навчають своїх вихованців та учнів. Під час змагань було усе: і радість перемоги, і сльози поразки, і бажання вкотре довести, що вчителям усе вдається. Але, як на будь-яких змаганнях, є переможці, і ті, кому цього разу вдача не посміхнулася. Отож, за результатами змагань, серед загальноосвітніх навчальних закладів І місце посіла ЗОШ № 10, ІІ місце – ЗОШ № 11, ІІІ місце – ЗОШ № 1. Серед команд дошкільних та позашкільних навчальних закладів місця розподілилися наступним чином: І місце – ДНЗ № 21, ІІ місце – ДНЗ № 25, ІІІ місце – БДЮТ.

Завершилися змагання нагородженням грамотами станції юних туристів за зайняті призові місця з туризму, врученням заохочувальних призів та перехідних кубків переможцям Спартакіади вчителів від профспілкового комітету працівників освіти м. Умань.

Ось так педагоги нашого міста не лише навчають і виховують дітей, а й ведуть активний спосіб життя та на власному прикладі залучають підростаюче покоління до здорового способу життя та занять спортом.


Автор: Kaskader | 10.11.2013 | Переглядів: 535 | Коментарів: 0