Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Листопад » 19

14-16 листопада 2014 року у с. Гранів Гайсинського району відбувся Фестиваль спортивного орієнтування "Гранів скликає друзів", змагання зі спортивного орієнтування серед гуртківців ВОЦТСКЕ, Кубок Центру, а також Чемпіонат Вінницької області зі спортивного орієнтування "Закриття сезону".

Учасниками цієї події стали 255 гуртківців з 25 команд. Лише з Гайсинського району було 11 команд, були команди м. Ладижина та м. Вінниці, Немирівського, Шаргородського та Крижопільського районів.

Наша команда приймала участь у складі 8 учасників: Забродська Ніна – група Ж-10, Козловський Віктор, Цвєтков Володимир, Новохацький Володимир – група Ч-12, Бондаренко Катерина, Марущак Анастасія – група Ж-12 та у відкриті жіночі групі – Баслик Ольга та Марущак Ілона.

Насичена програма та ретельно спланований день дали можливість всім командам взяти участь у цікавих змаганнях та мати час на відпочинок. Дякуємо за це головному судді змагань - Охріменко Юрію Миколайовичу та головному секретарю - Уманець Наталії Григорівні, які доклали максимальних зусиль до ефективного виконання програми Фестивалю.

Кожного дня проводилося по дві дистанції. В перший день нас зустрів "Лабіринт", який дуже сподобався вихованцям по швидкості проведення, та "Орієнтування за вибором", що проходило у лісовому масиві "Вербич". У кожного КП була своя ціна – бали та віддаленість і складність його знаходження. Хоч погода була сприятлива для бігу по лісу, збирати найдорожчі КП було не вигідно. Це ми виявили вже аналізуючи результати.

Знайомство з лісовим масивом не пройшло даремно. Третя дистанція була також в районі "Вербич". Другий день для нас був більш вдалим: ІІІ місце виборола Баслик Ольга на дистанції "Гонка переслідування". Перше коло гонки було найважчим, тому що давало перевагу в старті на друге коло. Однак Оля майже наблизилась до лідера гонки.

Після обіду команду чекав "Суперспринт". Всі мали бажання приймати участь та перемогти. Необхідну уважність проявила Марущак Анастасія, що виборола ІІІ місце у дистанції "Суперспринт".

На третій день гуртківці приймали участь у "Подовженій дистанції" та "Естафеті на розміченій дистанції". Остання вимагала зосередженості, уваги та не аби якої швидкості, адже пробігти треба було по 2 кола кожному учаснику. Естафета також стала улюбленою дистанцією наших вихованців.

Приємно відмітити добре організоване харчування команд та їх розміщення. Самі організатори Фестивалю виявляли гостинне та дбайливе ставлення до всіх учасників. Їх мета була не лише провести змагання серед команд , а розвивати інтерес, прививати смак до різних видів змагань з спортивного орієнтування. І це вдалось. Ми дякуємо всім, хто був причетний до організації Фестивалю спортивного орієнтування. Наступного року, якщо "Гранів скликає друзів", команда Умані прикладе всіх зусиль, щоб бути на фестивалі.


Автор - Марущак Ілона Олександрівна
керівник гуртків СЮТур м.Умань


Автор: Kaskader | 19.11.2014 | Переглядів: 639 | Коментарів: 0