Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Травень » 31 » Літній відпочинок юних туристів

Нарешті прийшла найочікуваніша пора всіх уманських дітлахів – літо – час найдовших в році канікул, безтурботного життя, здійснення мрій та побажань. Залишився позаду навчальний рік з цікавими заняттями, важкими тренуваннями, радістю перемог та гіркотою поразок. А попереду – безліч неймовірних пригод, захоплюючих подорожей та драйвового відпочинку. Адже станція юних туристів м.Умань не припиняє свою роботу ні на мить, навіть в літній період. Для своїх вихованців керівники гуртків підготували низку заходів, які стануть логічним завершенням навчального року, адже знання, отримані на заняттях найкраще перевірити та закріпити на практиці. А літо створює найоптимальніші умови для цього – немає обмеження в часі, погода лише радує та й організм потребує чогось нового, активного та незабутнього.

Вихованці гуртка "Пішохідний туризм", які протягом навчального року практично "не злазили" з мотузок, завдяки чому отримали не одну медаль та завоювали обидва кубка на обласних змаганнях зі спортивного туризму і орієнтування, вже 1 червня вирушать у семиденний пішохідний похід. Разом зі своїм керівником гуртка Дегтярьовим Євгеном Володимировичем пройдуть майже 90 км стежками рідного Уманського району та сусідніх – Христинівського та Тальнівського. Цей похід – гарна нагода для його учасників перевірити свої вміння долати перешкоди, організовувати туристський побут, за день долати десятки кілометрів пішки з багатокілограмовим рюкзаком за плечима та й дозволить ще краще пізнати одне одного та здружитися, адже вони – справжня команда, і не лише на змаганнях, а й в житті. Також учасник походу познайомляться з особливостями архітектури сільських церков, зокрема козацької похідної дерев’яної церкви в с.Пугачівка, здійснять екскурсію в музей-садибу К.М.Дерев’янка в с.Косенівка, відвідають загадкові розкопки трипільської культури в с.Легедзино. Окрім фізичного вдосконалення, естетичного задоволення та пізнавальної цінності, на учасників походу чекає справжнє військово-патріотичне виховання, адже заступником керівника походу йде не просто наш колега, а справжній патріот – учасник бойових дій в зоні АТО Луговацький Андрій Іванович. Тож бажаємо нашим туристам-пішохідникам вірних азимутів, прохідних стежок та теплих вечорів біля багаття.

Не сидять "склавши руки" і вихованці гуртків Марущак Ілони Олександрівни: щоденні тренування, теоретична та практична підготовка, адже вже 6 червня вони поїдуть в село Мар’янівка Гайсинського району Вінницької області, щоб протягом 4 днів взяти участь в районних змаганнях з туристського багатоборства серед туристів-краєзнавців Гайсинщини, присвячених 25-ій річниці незалежності України. Тож бажаємо нашим туристам-краєзнавцям вдалих стартів та високих перемог.

Також у незабутню подорож планують вирушити 11 червня вихованці гуртка "Пішохідний туризм" разом зі своїм наставником Баранюком Андрієм Арсенійовичем. Цього року було вирішено провести не велосипедний похід, а здійснити сплав на туристських байдарках по річці Південний Буг. Юні туристи протягом 6 днів здолають близько 40 кілометрів третьої по довжині річки України, стартувавши в Райогороді та закінчивши маршрут в Ладижині Вінницької області. Бажаємо нашим туристам водникам попутного вітру та швидкої течії.

Для всіх інших, кому не пощастило в цьому році потрапити в групи, що вирушають у походи чи їдуть на змагання, з 17 червня на станції юних туристів розпочне свою роботу профільний табір "Мандрівник". Конкурси, змагання, майстер-класи, екскурсії, одноденні "вилазки" в ліс – все це чекає протягом двох тижнів на юних туристів. Наші педагоги підготували цікаве та змістовне дозвілля для своїх вихованців в поєднанні з фізичним вдосконаленням та національним вихованням. Тож бажаємо нашим "мандрівникам" веселих табірних днів та незабутніх вражень від перебування в таборі.

Ось так планують працювати та відпочивати цього літа наші вихованці та педагогічні працівники. Тож бажаємо їм витримки, терпіння та нових звершень у туризмі. А всім активним туристам побажаємо цікавих маршрутів, неймовірних вражень і душевного спокою після улюблених мандрівок – спортивних походів.

Автор: Kaskader | 17.05.2024 | Переглядів: 491 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]