Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2016 » Квітень » 20 » Участь в Обласному етапі Чемпіонату України з пішохідного туризму

Не минуло і двох місяців після останньої тріумфальної перемоги наших вихованців на обласних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях, як знову вся область завмерла в очікуванні – хто ж цього разу підніметься на найвищу сходинку п’єдесталу. 16 квітня 2016 року 13 найсильніших команд з міст та районів Черкащини зібралися в лісовому масиві на околиці міста Черкаси, щоб поборотися за "кубок переможця", адже саме цього дня проходив Обласний етап Чемпіонату України з пішохідного туризму серед юніорів.



Змагання на дистанції "Смуга перешкод" проводилися у двох групах: для команд Центрів чи станцій туризму та районних команд. Звичайно, найзапекліша боротьба розгорнулася в нашій групі, адже в боротьбу вступили знову найсильніші команди області: СЮТур м.Умань, БДЮТ м.Сміла та ЦТКЕСУМ м.Черкаси. Глядачі мали змогу побачити все – і майстерність учасників в техніці долання перешкод, і продуману тактику команд в проходженні дистанції, і розмаїття способів організації переправ. Напруга трималася весь час, доки три найсильніших команди працювали на дистанції. Хвилювалися всі: учасники, організатори, вболівальники, а особливо – тренери та представники, адже саме ця перемога була принциповою для команд та їх наставників. Але як не намагалися команди якнайшвидше пройти дистанцію, все таки їм не вдалося обігнати наших вихованців, і команда станції юних туристів м.Умань знову довела всім, що в нас найталановитіші діти та педагоги, і найвищі нагороди – "золоті" медалі та кубок – черговий раз дісталися нам. Отож, у нас знову І місце в обласних змаганнях з пішохідного туризму, адже не дарма наші вихованці коротали вечори у тренувальному залі, тренер "зривав голос", намагаючись "вижати" зі своїх підопічних максимум результату, а потім всі разом мерзли та мокли під дощем напередодні змагань в черкаському лісі. Тож таку радісну для нас перемогу здобули Білінський Михайло, Романова Юлія, Кузнєцова Анастасія, Пічкур Діонісій, Мацібора Максим та Данильченко Олександр, а привів їх до цієї перемоги тренер та наставник Дегтярьов Євген Володимирович.

Ейфорія від перемоги, медалі, грамоти, кубок, вітання – все було у наших дітей цього дня і вони втомлені, але неймовірно щасливі, заснули в приміщенні Черкаської дитячої громадської організації "Індіго-клуб "ІРІС", яка гостинно та безкоштовно надала притулок туристам-переможцям, за що ми безмежно вдячні директору Осичнюк Катерині Семенівні та нашому давньому другу Ведулі Артему.

Змагання закінчилися, але попереду іще міські змагання, "Золотий олімп", літні походи, і якби не примхи окремих осіб, ми ще б могли достойно представити Черкащину на Чемпіонаті України з пішохідного туризму, як цьогорічні дворазові переможці обласних змагань.

Ми вітаємо наших найталановитіших туристів-спортсменів, їх тренера, батьків, усіх, хто допомагав та не заважав нам отримати цю дорогу і неймовірно цінну перемогу. Ура!!!

Автор: Kaskader | 17.05.2024 | Переглядів: 582 | Коментарів: 0

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]