Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Липень » 06

З 13 червня по 3 липня 2013 року на базі СЮТур організовано роботу профільного оздоровчого табору "Мандрівник", в якому мали змогу відпочити та оздоровитися 45 вихованців закладу з різних шкіл міста. Опікунство над трьома загонами "Смайл", "Туристи+", "Туристи-екстремали" утримували відповідно керівники гуртків Марущак І.О., Луговацький А.І., Джога Н.Д. Змістовне дозвілля та відпочинок дітей організовували: Писарська І.І., Манзюк С.В.

Велика увага звертається на фізичний розвиток дітей - кожного дня ранкова гімнастика, музикотерапія, крім цього у нас обладнано літній душ для загартування дітей. Проводились естафети та спортивні ігри на свіжому повітрі: козацькі розваги, турнір з домбайського боксу, веселі старти, конкурс "Нечутного кроку", конкурс стрільців із лука на приз "Соколиного ока", відкриті змагання з туризму "Екстремали". Для того, щоб повніше відкрити особистість у таборі проводився конкурс "СЮТур має таланти". Проводились також одноденні походи на урочище Тартак, до лісу. У вихованців залишились незабутні враження від поїздок до Конеферми в м. Жашків, відпочинок біля басейну у с. Ятранівка.

Особливу увагу ми звернули на проведення дня пам’яті початку Великої Вітчизняної війни та дня Конституції. До Дня пам’яті початку Великої Вітчизняної війни були проведені ряд заходів: лінійка, де вшанували пам'ять загиблих під час війни хвилиною мовчання, окремо по загонах були проведені дискусії "Сонячного червневого дня 1941 року…", "Сонячний день, який увійшов в історію чорною стрічкою", вихід до меморіальних плит в м. Умань та екскурсія в Краєзнавчий музей. До Дня конституції проводились бесіди та конкурси малюнків "Україна в моєму серці", "Державні символи".

У своїй роботі ми використовуємо не лише словесні відзнаки, а й матеріальне заохочення. Діє рейтингова система та система фішок: за старання і наполегливість, активність і цілеспрямованість діти нагороджуються іменними фішками, котрі можуть обмінювати на різні корисні речі.


Автор: Панасюк Я.Д.



Автор: Kaskader | 06.07.2013 | Переглядів: 883 | Коментарів: 1