Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Липень » 18

«От якби в цьому році потрапити до збірної команди області і взяти участь у Чемпіонаті України з пішохідного туризму», - так мріє кожен вихованець гуртків вищого рівня станції юних туристів м. Умань. І вже четвертий рік поспіль ці мрії збуваються у найталановитіших дітей. Ось і в цьому році троє наших вихованців вибороли право представляти рідну Черкащину на найвищих змаганнях – Чемпіонаті України серед юніорів з пішохідного туризму. А дорога до Чемпіонату не легка: це і кропітка праця протягом навчального року на заняттях гуртка, і впевнені перемоги на обласних змаганнях (Чемпіонаті Черкаської області зі спортивного орієнтування, Відкритих обласних змаганнях з пішохідного туризму в закритих приміщеннях та Змаганнях з пішохідного туризму в рамках Спартакіади школярів), і непереборне бажання самовдосконалення. Отож, враховуючи результативність роботи у 2012-2013 навчальному році, за підсумками навчально-тренувальних зборів Смирнов Ярослав, Довгополий Костянтин та Білінський Михайло увійшли до складу збірної команди Черкаської області. Нажаль, невблаганна застуда не дозволила Білінському Михайлу здійснити свою давню мрію, тож на змагання поїхало лише двоє наших вихованців.

Щороку місце проведення змагань змінюється, що дозволяє його учасникам мандрувати просторами рідної України. Цього року 42-й Чемпіонат України серед юніорів з пішохідного туризму проводився на мальовничих берегах річки Тясмин поблизу с. Бірки Олександрівського району Кіровоградської області. Програма змагань була складна і насичена: різноманітні етапи на дистанціях ІІІ-ІV класів перевіряли на технічну та тактичну грамотність і фізичну та моральну стійкість юних туристів-спортсменів з усіх областей нашої держави.

На превеликий жаль, команда Черкаської області не змогла гідно виступити на цих змаганнях та скласти достойну конкуренцію іншим командам. Але ми не впадаємо у відчай і вже будуємо плани на наступний навчальний рік, в якому з новими силами та завзяттям візьмемося за підготовку до змагань різних рангів та класів.



Автор: Kaskader | 18.07.2013 | Переглядів: 466 | Коментарів: 0