Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Липень » 08

Літні канікули – довгоочікувана пора для всіх дітей нашого міста, адже можна вдосталь відпочивати та займатися улюбленими справами, а для вихованців станції юних туристів м. Умань – ще й можливість здійснити давні мрії – вирушити у похід по рідному краю.

Юні туристи нашого закладу – вихованці гуртка «Пішохідний туризм» зі своїм наставником Баранюком Андрієм Арсенійовичем – щороку подорожують просторами України, здійснюючи велосипедні, пішохідні та водні походи різних ступенів складності. Так і цього року, з 2 по 7 липня, шестеро завзятих та найактивніших вихованців: Пустовий Андрій, Маланіч Антон, Яструб Михайло, Яковлєва Вікторія, Баранюк Леся та Орловська Анастасія зі своїм керівником та його дружиною Баранюк Вікторією Вікторівною, яка була заступником керівника походу, здійснили водний похід ІІІ ступеня складності по річці Південний Буг.

Шість днів юні мандрівники, не зважаючи на примхи погоди, долали водні простори, удосконалюючи техніку управління байдаркою, проходження порогів, туристського побуту.

Подолавши 60 кілометрову ділянку річки Південний Буг від смт. Брацлав до м. Ладижин у Вінницькій області, учасники походу виконали не лише спортивну мету походу, а й провели широку дослідницьку роботу на краєзнавчих об’єктах, розташованих поблизу маршруту.



Після завершення походу у всіх його учасників залишилися незабутні спогади про здійснену подорож: мальовничі краєвиди, перевірка своїх фізичних можливостей, спілкування друзів біля вогнища, пісні під гітару, солодкий сон в наметах на лоні природи – саме так мріє відпочивати кожний підростаючий романтик.



Автор: Kaskader | 08.07.2013 | Переглядів: 786 | Коментарів: 0