Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Травень » 15

Ура! Ура! Ура! Ми знову повернулися із обласних змагань з пішохідного туризму з черговими нагородами. І, хоча цього разу ми зупинилися лише за один крок до перемоги, посівши ІІ місце серед команд області, нам є чим пишатися, адже поступилися тільки сильній та досвідченій команді з Черкас.

11 травня 2014 року найсильніші команди районів та міст області з’їхалися в місто Черкаси до лісового масиву мікрорайону "Дахнівка", щоб взяти участь у щорічних змаганнях з пішохідного туризму за програмою ХXІ обласних комплексних навчально-виховних заходів з видів спорту серед школярів у 2013-2014 навчальному році. На урочистій частині заходу почесне право підняти прапор України дісталося нашим вихованцям Смирнову Ярославу та Білінському Михайлу, як переможцям минулорічних змагань. Не зважаючи на невелику кількість команд – їх було лише 10, а не 16-18, як у попередні роки, боротьба за медалі розгорнулася не аби яка. Фаворитами цих змагань були команди з ЦТКЕСУМ м. Черкаси, Смілянського БДЮТ та СЮТур м. Умань, які в решті решт і посіли перших три місця.

До складу нашої команди разом із досвідченими Смирновим Ярославом, Білінським Михайлом та Франчук Альоною увійшли новачки Третьякова Аліна і Кузнєцова Анастасія та зовсім юні Пічкур Діонісій і Власова Єлизавета із гуртків "Пішохідний туризм" (керівник гуртків Дегтярьов Є.В.).

Прибувши за добу до початку змагань, провівши ряд тренувань на місцевості, ми сподівалися на гарний результат. Але ні старання учасників, ні добра технічна і фізична підготовка, ні продумана тактика проходження дистанції не дали змогу команді СЮТур м. Умань здобути перемогу. Безжальний зрив нашого учасника та ряд порушень техніки під час проходження дистанції в результаті відкинуло нас на ІІ місце. Але ми не сильно засмучуємося, адже срібні медалі також не просто даються і вимагають багато зусиль та різнопланової підготовки від учасників команди. Це буде гарним уроком і наступного року ми прикладемо максимум зусиль для здобуття титулу чемпіонів області з пішохідного туризму.



Автор: Kaskader | 15.05.2014 | Переглядів: 466 | Коментарів: 0