Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2014 » Жовтень » 22

Традиційно, в середині жовтня, станція юних туристів м. Умань проводить змагання з велосипедного туризму. Не став виключенням і цей рік – з 13 по 18 жовтня 2014 року на території нашого закладу відбулися особисто-командні змагання з велосипедного туризму серед гуртківців СЮТур. Протягом шести днів 18 команд мірялися силами у вправності та тактичній майстерності водіння велосипеда. На старт дистанції "Фігурне водіння велосипеда" вийшло 96 юних спортсменів, які змагалися у трьох вікових групах: молодшій (3-5 класи), середній (6-8 класи) та старшій (9-11 класи). Учасники демонстрували вміння дуже акуратно керувати велосипедом під час проходження фігур "змійка", "коридор", "вісімка", "кільце", "ворота", "перенесення предмета", "колія", "зиґзаґ", "гойдалка", "щілина", "стоп-лінія". Окрім швидкості, учасники мусили продемонструвати віртуозність і вправність у керуванні своїми велосипедами, і все заради перемоги і очікуваних грамот. Від старту до фінішу не так багато випробувань, але пройти їх потрібно було якомога краще. І, в першу чергу, враховувалася якість, а не швидкість: чим менше штрафних балів, тим більше шансів на перемогу.

Тож кращими у цьому році стали Дячок Анастасія (гурток "Пішохідний туризм", керівник куртка Кошеленко О.В.); Січкар Назар, Марущак Анастасія, Роєнко Владислав (гуртки "Юні туристи-краєзнавці", керівник гуртків Марущак І.О.); Шевчук Олександр (гурток "Пішохідний туризм", керівник куртка Баранюк А.А.); Петренко Анастасія (гурток "Екологічне краєзнавство", керівник куртка Джога Н.Д.).

На превелике щастя, купаючись у хвилях щирих оплесків глядачів, фінішували всі учасники змагань. Стомлені, захекані, а деякі і замизгані багнюкою, але щасливі і задоволені спортивною боротьбою.

Закінчилися змагання, протягом яких у закладі панувало особливе піднесення духу й тепла, "сімейна" атмосфера, як у великій дружній "велосипедній родині". А вже наступний місяць приготує для усіх гуртківців нові випробування і змагання на нових дистанціях.

Автор: Kaskader | 22.10.2014 | Переглядів: 452 | Коментарів: 0