Станція юних туристів м.Умань
Russian English French German Italian Spanish

Пошук

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Погода

booked.net

календар свят

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Ми в соц. мережах


друзі сайту







Головна » 2013 » Жовтень » 09

З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді у дусі традицій українських козаків та відновлення давніх звичаїв наших предків в нашому місті 8 жовтня 2013 року було проведено міський етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри "Сокіл" ("Джура"). Організаторами змагань виступила станція юних туристів м. Умань, а територію для проведення заходу гостинно надала ЗОШ № 5. На гру зібралося 96 школярів з 12 навчальних закладів міста.

Захід розпочався привітальним словом організаторів змагань та головного судді, далі відбулося представлення команд в рамках конкурсу "Візитка". А відразу після шикування над місцем змагань запанував дух завзятої боротьби, адже переможець отримає не лише нагороди міського рівня, а матиме змогу представляти наше місто в обласному етапі гри, який відбудеться в місті Черкаси в травні 2014 року.

Змагання видалися не простими, адже на 7 видах змагань необхідно було показати не лише свої спортивні, туристські, а й інтелектуальні здібності. Так учні навчальних закладів пройшли перевірку знань з історії України, Збройних Сил України та історії козацтва у "Історичній вікторині", мали змогу проявити знання та вміння у "Долікарській допомозі", спритність на дистанції "Смуга перешкод", влучність на етапі "Метання "гранати", швидкісні якості у бігу на 30 метрів та силові якості під час підтягування у юнаків і згинання та розгинання рук в упорі лежачи у дівчат.

Всі учасники гри продемонструвати належний рівень знань, вмінь та непогані фізичні якості, однак переможцем стала команда від ЗОШ № 3 (представник команди Максінцов С.В.), почесне друге місце виборола команда від ЗОШ № 9 (представник команди Онофрійчук О.Ф.). Запекла боротьба за третє місце розгорілась між командами від ЗОШ № 4 та ЗОШ № 5, адже загальна сума місць виявилася однаковою. Проте команда від ЗОШ № 4 (представник команди Кравцова В.В.), показавши кращий результат на дистанції "Смуга перешкод", посіла третє місце.

Вітаємо переможців, а переможеним бажаємо успіху та везіння на наступних змаганнях!


Відеосюжет телекомпанії Умань
Автор: Kaskader | 09.10.2013 | Переглядів: 515 | Коментарів: 0